Winnaar certificaat actie in het zonnetje gezet

Onze vereniging wordt al jaren gesteund door vele certificaat houders. Vooral in deze tijd onmisbaar.
Ze steunen ons door het jaarlijks kopen van 1 of meerdere certificaten. Wij zijn hen daar ook heel dankbaar voor.

Uit onze trouwe certificaathouders hebben we deze week op de Pool een winnaar getrokken.
De heer Nijssen was de gelukkige. Hij werd zaterdag verrast met een bloemetje en een tegoedbon voor een heerlijke vlaai.
Wij wensen hem veel plezier met de gewonnen prijs en hopen dat hij en alle andere certificaathouders nog lang onze vereniging willen blijven steunen.

In het najaar gaan we onder de nieuwe certificaathouders ook een prijs verloten.
Hiermee willen we namelijk de certificaat actie een extra stimulans geven.
Tot op heden hebben we al diverse nieuwe certificaathouders mogen verwelkomen.
Lijkt het u ook wat en wilt u ook nog graag onze vereniging steunen. Dat kan.
Stuur een mail naar fanfare.st.cecilia@gmail.com of neem telefonisch contact op met onze penningmeester 06-12898874 (Mariëlla Mommers).