Uitnodiging muzikanten en zangsolisten

De Stichting Orgelkring Peel en Maas is sinds 2012 actief en heeft als doel om het unieke  Cavaillé-Coll Mutin Orgel in de kapel van de Lazaristen in Panningen voor toekomstige generaties te behouden en te promoten door het organiseren van concerten en muzikale activiteiten. In dit kader werd in september 2015 een concert georganiseerd voor aanstormend talent. Het was een bijzonder concert en zowel de toehoorders als deelnemers waren zeer enthousiast.

Op zaterdag 24 september 2016 zal er opnieuw een concert plaats vinden, waarbij aan enthousiaste muzikanten en vocalisten uit de gehele regio Peel en Maas een podium wordt geboden om als solist, duo, ensemble, of anderszins met begeleiding van het unieke Cavaillé-Coll orgel een concert te verzorgen.

Vind je het leuk om hier een bijdrage aan te leveren?

Meld je voor 1 mei aan via de mail : orgelkringpeelenmaas@outlook.com