Terugblik “Kids live around the World”

We kijken met z’n allen met een goed gevoel terug op het theaterconcert “Kids Live around the World”.

Het was genieten van het begin tot het einde.

Het spits werd afgebeten door het leerlingenorkest met een nummer uit Oostenrijk. Vervolgens werden ze bijgestaan door een aantal blokfluiters. Zij assisteerden met fietsbellen, rapten en speelde op de blokfluit een aantal nummers mee. Het jeugdorkest vervolgde de wereldreis in Zweden, gingen oa. naar Rusland, Ierland, Zuid Afrika, Amerika en sloten met een swingende medley af.
De zaal was muisstil bij een aantal solisten en zong aan het einde uit volle borst mee.

Nieuwsgierig geworden of wil je nog nagenieten?

Nestel je op de bank met deze link

Iedereen hartstikke bedankt voor het mede mogelijk maken van dit concert. Een extra woord van dank aan de provincie Limburg voor het verstrekken van een subsidie.