Slagwerkgroep Fanfare St Cecilia op concours

Dit jaar gaat onze slagwerkgroep op concours. De groep bestaat uit een 15 tal leden welke al een aantal jaren onder leiding staan van dirigent Leon Nevels. Het is een heel diverse groep met veel jeugdig talent. De groep komt uit in de 4e divisie. Met veel enthousiasme wordt momenteel al gewerkt aan de voorbereidingen daarvan.

Op weg naar het concours, zullen zij deelnemen aan een aantal beoordelingsconcerten in Meijel en Melick. Ook op het jaarlijkse Kaupman-concert zullen zij hun concours-programma ten gehore brengen. Eind november krijgen we de “kers op de taart” bij hun optreden tijdens het LBT-CONCOURS in Brunssum.

Willen jullie hun concerten bijwonen, reserveer dan alvast onderstaande datums in jullie agenda:

• 27-06-2015 Peeltoernooi Meijel.
  • 06-07-2015 Kaupmanconcert Helden
  • 13-09-2015 Districksfestival Melick
  • 22-11-2015 Concours LBT (Limburgse Bond van Tamboerkorpsen) Brunssum.
  • 12-12-2015 Winterdrumbandtreffen Thorn
  • 20-12-2015 Familieconcert Helden

We wensen de slagwerkgroep heel veel succes met de voorbereidingen voor het concours en hopen velen te mogen begroeten bij hun voorbereidende concerten.

Slagwerkgroep