Sfeervol geslaagd familieconcert

Zondag 18 december vond in een sfeervol aangekleed Kerkeböske het familieconcert plaats van fanfare St. Cecilia. Een volle zaal genoot van een heel gevarieerd programma.

De slagwerkgroep olv Leon Nevels beet het spits af met Space Shuttle Discovery. Vervolgens was het de beurt aan de blazersklas. Vanaf september pas op instrument en nu al het eerste optreden. Olv Ellen Vissers speelden ze een Medley voor alle fans en Jingle Bells. Daarna betraden 2 groepjes leerlingen op saxofoon het podium. Olv Sven Smeets vertolkten zij Alfred Jodokus Kwak, De Opblaasblues, Deck the Halls en We wish you a Merry Christmas. De slagwerkgroep sloot voor de pauze het concert af met het nummer A Western Movie.

Het Dames comité had intussen heerlijke wafels gebakken voor in de pauze. Deze vonden dan ook gretig aftrek bij de muzikanten en publieks.

Na de pauze werden als eerste de muziekdiploma’s aan de geslaagden uitgereikt waarna we meteen werden mee gezogen in Efteling sferen door het optreden van het fanfare orkest olv Guus Dohmen. Vervolgens was het de beurt aan solist Laura Jacobs op sopraan sax met de geweldige vertolking van het nummer Mishaela, Achinoam Nini.
De blokfluiters stonden te popelen om ook het podium te betreden. Olv Hanne Marie gaven ze hun eerste concertje met de nummers Liesje heeft een lammetje, Mieke hou je vast en Feliz Navidad.
Het famlieconcert werd afgesloten met muzikanten van het jeugdorkest Peel en Maas samen met het fanfare orkest met de kerstnummers Cantique de Noël en Little Christmas Piece.

Op het Dörper Plein werd vervolgens nog gezellig na geborreld op een geslaagde muzikale middag.