Prins Jeu d’n 1e met adjudant Ard

Zondag 8 januari is in Club Palladio Jeu d’n 1ste (Jeu Hermans) uitgeroepen tot 64ste Prins van De Dörper Kuus. Met als lijfspreuk: “Dit is al jaore miene wins, sjloet mèr aan asse kins!” regeert hij dit jaar als Prins over het Dörper Kuuzeriek. Hij koos zijn kameraad Ard Kranen als adjudant. Ard, al vele jaren slagwerker van onze vereniging en drummer van de Dörper Blaozers.

Voor dit jaar hebben we een goede vervanger voor Ard weten te strikken om de zittingen muzikaal op te luisteren met de Dörper Blaozers. Zondag 19 februari zullen we Prins Jeu en adjudant Ard muzikaal naar Kuuzetempel de Zoes begeleiden voor de feestelijke receptie.

Wij feliciteren Prins Jeu en adjudant Ard met het heerserschap over alle Kuuskes en Kuus en wensen iedereen een fijne Vasteloavend toe.