Piet Fleuren benoemd tot Erelid !

Afscheid nemend voorzitter Piet Fleuren benoemd tot Erelid !

Op de Algemene ledenvergadering van maandag 7 maart is afscheid genomen van voorzitter Piet Fleuren.
Hij was 31 jaar bestuurslid, waarvan de laatste 11 jaren als voorzitter. Onder een staande ovatie van de leden is hij op 7 maart benoemd tot Erelid van onze vereniging! Piet van harte gefeliciteerd.
Tijdens de Algemene ledenvergadering werd naast Piet, ook afscheid genomen van Hans van Essen.
Maddy de Bruin werd door de leden herkozen en John Vermazeren is gekozen als nieuw bestuurslid.

Met het aftreden van Piet en Hans zijn we nog naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden. We hebben John al mogen begroeten als nieuw bestuurslid maar belangstellenden of geïnteresseerden in een bestuursfunctie of taak in een commissie kunnen nog altijd een mailtje sturen naar het secretariaat : fanfare.st.cecilia@gmail.com

Een grote, bloeiende vereniging kan niet bestaan zonder een enthousiast, gedreven en kundig bestuur en goed georganiseerde commissies.

Piet Fleuren erelid