Orgelconcert in de kapel van de Lazaristen

STICHTING ORGELKRING PEEL EN MAAS organiseert op zaterdag 24 september om 20.00 uur in de kapel van de Lazaristen in Panningen een uniek orgelconcert.

Het 110 jarig Cavaillé-Coll Mutin Orgel in de kapel is een uniek instrument in Nederland. Niet alleen is het gebouwd door Mutin, een medewerker van de beroemde Parijse orgelbouwer Cavaillé-Coll. Het is ook het enige Cavaillé-Coll Mutin orgel in authentieke staat in Nederland.

Op zaterdag 24 september zal organist Paul Keijsers diverse muzikanten begeleiden op dit unieke orgel.
Bekende werken kunt u beluisteren van onder meer Bach, Astor Piazzolla, Daniel Speer en Massenet.

Iedereen is van harte welkom om gratis te komen genieten van alle mooie muzikale klanken in de kapel van de Lazeristen in Panningen.

Kijk voor het volledige programma op de website van de orgelkring.

orgel-kapel-lazaristen-panningen