Optreden Sven Smeets met Philharmonie Zuidnederland

Sven Smeets, winnaar LBM Jonge Solisten 2014, mag soleren tijdens de concerten van Philharmonie Zuidnederland op vrijdag 26 juni in Reuver en op zondag 28 juni in Bocholtz.

Zuid-Nederland is muziek. Precies die liefde voor muziek brengt jong en oud bij elkaar. De philharmonie zuidnederland staat graag dicht bij de mensen en draagt het rijke amateurverenigingsleven een warm hart toe. Daarom trekt het orkest diep de Limburgse en Brabantse provincies in om ter plaatse met acht amateur harmonie- en fanfareverenigingen samen te werken. De musici en dirigenten van de amateurgezelschappen krijgen workshops en masterclasses van orkestleden van philharmonie zuidnederland. Uiteindelijk resulteert dit HaFa-project in een reeks van acht sprankelende concerten tussen amateurgezelschappen en een professioneel symfonieorkest: een prachtig voorbeeld van de functie en waarde van het symfonieorkest anno 2015.

Voor meer informatie : http://www.philharmoniezuidnederland.nl/concerts/hafa-concerten-2015-amateurs-professionals-en-liefhebbers-verbonden-door-muziek/

Orkestfoto-Philharmoniezuidnederland