oproep

Fanfare St. Cecilia in Helden is een vereniging welke o.a. bestaat uit een fanfare orkest en een slagwerkgroep. Ze zorgen o.a. voor een muzikaal tintje bij allerlei activiteiten binnen het dorpsleven.

In het voorjaar van 2016 zijn 2 bestuursleden niet meer herkiesbaar. Een bijdetijdse, grote vereniging als de onze, vergt een voldoende aantal bestuursleden om gezamenlijk leiding te geven aan een veelvoud van taken, die uitgevoerd dienen te worden door de bestuursleden zelf, maar ook als afgevaardigde van het bestuur in de bestaande commissies van actieve leden.

Belangstellenden, met of zonder muzikale kennis, die graag binnen onze vereniging een bijdrage willen verrichten in de vorm van een functie binnen een commissie of een bestuursfunctie, kunnen een mail sturen naar onze voorzitter Piet Fleuren piet.fleuren@onsmail.nl of bellen met hem 077-3075184