Geachte muziekvrienden,

Op zondag 21 april 2024 zal het Open Peel en Maas Solistenconcours voor solisten en ensembles worden gehouden. Het solistenconcours staat onder auspiciën van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen en wordt gehouden in MFA Hoës van Bree te Maasbree (Kennedyplein 5). Dit concours geldt tevens als voorronde voor de “Finale Jonge Solisten”. De organisatie is in handen van het comité Open Peel en Maas Solistenconcours in samenwerking met Fanfare St. Cecilia Helden. Inschrijving staat open voor solisten en ensembles in de introductie divisie, 5e, 4e, 3e, 2e en 1e divisie.

In de introductie divisie mogen alleen solisten en ensembles inschrijven die niet eerder aan een concours deelgenomen hebben.

Een deskundige jury zal de solisten beoordelen waarbij ze op piano begeleidt kunnen worden door dhr. Jens Seebeck uit Venlo. Ze kunnen met Jens contact opnemen via:
06-11164465 of seebeckjens@gmail.com

Voor elke divisie zijn er fraaie prijzen te verdienen en uiteraard een deskundig schriftelijk oordeel van het juryteam. De hoofdprijs is de “Peel en Maas Trofee”, voor de muzikant(en) met het hoogste aantal punten van het concours.

Inschrijven

Dit jaar vindt de inschrijving centraal plaats via de website www.solistenconcoursen.nl.

Op deze site kun je je inschrijven voor het OPM Solistenconcours en eventueel de andere solistenconcoursen van de Limburgse Bond (LMB).  Wij hopen veel deelnemers op alle niveaus te mogen begroeten om een succes te maken van dit vierde OPM Solistenconcours.

De uiterste inschrijfdatum is gesteld op 24 maart 2024