Op zoek naar…. Certificaathouders

De wervingsactie voor het verwelkomen van nieuwe Certificaathouders is gestart.
Ze zijn onmisbaar voor onze vereniging.
Om de werving van nieuwe certificaathouders een extra stimulans te geven, zullen we volgend najaar onder alle nieuwe Certificaathouders een prijs verloten.

Het in stand houden van een vereniging met zoveel jeugd is in deze tijd erg bijzonder en niet altijd even gemakkelijk. De vele vrijwilligers die verbonden zijn aan de vereniging zijn onmisbaar en doen hun werkzaamheden met veel plezier. Maar al deze activiteiten alleen kunnen slagen bij een gezond financieel beleid. Naast sponsoren heeft de fanfare een Club van 100 en Certificaathouders.

Als Certificaathouder bent u een soort sponsor van onze vereniging. U draagt de vereniging een warm hart toe door voor slechts 15,00 euro per certificaat per jaar ons te steunen. U ontvangt dan naast de certificaten ook het Cecilia Nieuws dat 5x per jaar verschijnt met al het verenigingsnieuws.

Lijkt het u wat en wilt u onze vereniging steunen door het kopen van 1 of meerdere certificaten?
Stuur dan een mail naar fanfare.st.cecilia@gmail.com of neem telefonisch contact op met onze penningmeester 06-12898874 (Mariëlla Mommers).
Mocht u op een andere manier onze vereniging willen steunen, dat kan ook. Laat het ons horen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij hopen van harte u binnenkort als Certificaathouder te mogen begroeten!