Kippenvel tijdens Bevrijdingsconcert

Het Kerkeböske in Helden vormde zaterdag 2 november een heuse concertzaal voor het Bevrijdingsconcert van Fanfare St. Cecilia olv Sander Simons. Het publiek genoot van een mooie indrukwekkende avond, waarbij het verhaal van Anne Frank, Band of Brothers, Hymn tot he fallen en Soldaat van Oranje voorzien van beelden kippenvel momenten gaven.
Jeu Mertens en Pierre Absil haalden oorlogsherinneringen op uit hun jeugd in de proos. De proos was ook de zetel voor leerlingen van basisschool de Pas waarin zij zelfgemaakte gedichten voor droegen.
Schindler’s List werd voorzien van dans door 2 meiden van dansschool Susan. Lisette Vervoort vertolkte met haar mooie stem Mag ik dan bij jou en We’ll meet again.
De avond werd afgesloten met de stukken In the mood en Semper fidelis.

We kunnen met z’n allen terugkijken op een geslaagd concert waarbij we iedereen van harte willen bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt.