Kapel van de Lazaristen biedt podium aan muzikanten

De Stichting Orgelkring Peel en Maas is sinds 2012 actief en heeft als doel om het unieke Cavaillé-Coll Mutin Orgel in de kapel van de Lazaristen in Panningen voor toekomstige generaties te behouden en te promoten door het organiseren van concerten en muzikale activiteiten.
In dit kader werden in 2015 en 2016 concerten georganiseerd voor aanstormend talent. Het waren bijzondere concerten en zowel toehoorders als deelnemers waren zeer enthousiast.

Daarom zal ook dit jaar op zaterdag 30 september 2017 opnieuw een concert plaats vinden, waarbij aan enthousiaste muzikanten en vocalisten uit de gehele regio Peel en Maas een podium wordt geboden om als solist, duo, ensemble, of anderszins een optreden te verzorgen.
Begeleiding door het unieke Cavaillé-Coll orgel is mogelijk maar geen voorwaarde. Het optreden mag best een experimenteel karakter hebben.

Heb je interesse in deelname, meld je aan vòòr 1 juni a.s. of neem voor nadere informatie contact op met onderstaande personen.
Mogelijk kunnen zij ondersteuning bieden bij de keuze van het repertoire.

Willem Deen: tel. 077-3072074 mobiel 06-46166704
Jos Absil: tel. 077-3073345