Jubilarissen gehuldigd

Tijdens het Cecilia Zomerfeest op zondag 7 juni zijn de volgende personen gehuldigd:

• Wouter Hermans, 10 jaar muzikant, speelt in de slagwerkgroep, fanfareorkest, bigband en zit in de organisatie van het jeugdweekend.
  • Maddy de Bruin, 25 jaar lid, waarvan 17 jaar muzikant en 5 jaar bestuurslid. In de tussentijd lid van de jeugdcommissie. Vanaf 2012 mede-kartrekker van de eigen muziekschool.
  • Martin Cox, 25 jaar lid, waarvan 4 jaar bestuurslid. Van 2005 tot 2009 administratief penningmeester en daarna kartrekker van de certificaatactie.
  • Frans Manders, vanaf 1972 tot 2010 muzikant van Muziekvereniging Egchel en vanaf 2011 lid van de slagwerkgroep van onze vereniging.
  • Joost Peeters werd benoemd tot lid van verdienste. Joost is 51 jaar muzikant en stimulerende kracht binnen de bassectie geweest en is om persoonlijke reden met spelen moeten stoppen. Joost blijft voorlopig nog wel meespelen in het Heldens Koperensemble.

Jubilarissen2015