Jeugdorkest Peel en Maas Spread Their Wings

Dinsdag 1 november nam het Jeugdorkest Peel en Maas olv Maarten Rijs deel aan het evenement Young Musicians Spread Their Wings (YMSTW). Dit uniek muzikaal evenement werd dit jaar al voor de 10e keer georganiseerd. Ruim 180 muzikanten van verschillende niveaus en van diverse muziekverenigingen uit de regio Noord-Limburg en Zuidoost-Brabant hebben samen met de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht een leerzame muzikale dag beleefd met aan het einde een concert op vliegbasis Eindhoven.

De muzikanten kregen ’s morgens workshops per instrumentgroep aangeboden van enthousiaste musici van de Luchtmacht Kapel op diverse locaties op het terrein. ’s Middags hebben ze met z’n allen een spetterend concert gegeven voor genodigden in de tot concertzaal omgetoverde vertrekhal. Er werd een breed arrangement ten gehore gebracht waarbij zelfs enkele muzikanten mochten soleren. Het publiek genoot in volle teugen van oa Airpower, Tzatziki, The Lone Ar-Ranger, Your’e So Cool en Livin On A Prayer.

Wederom een geweldige ervaring voor het Jeugdorkest Peel en Maas

link naar het volledige fotoalbum