In memoriam Boy Jacobs

Op zondag 11 januari is overleden, ons lid van verdienste

Boy Jacobs

Vanaf 1952 was Boy onafgebroken lid van onze vereniging. Begonnen op de cor, vervolgens op de bugel, piston en daarna weer op de cor.
Naast het fanfareorkest speelde Boy in “De Dörper Bloaskapel” die furore maakte in de regio en ver daarbuiten.
In 1983 is Boy gestopt als muzikant en bestuurslid geworden tot 1991. Samen met Hein Lenders droeg hij een aantal jaren het vaandel van onze vereniging.
Werkzaam bij Drukkerij De Gouden Leeuw, zorgde Boy bijna 25 jaar lang voor het drukwerk van de Parkfeesten en dat er in het “Heldens Bledje” altijd genoeg ruimte vrij was voor promotie en programma’s van de Parkfeesten.
Honderden foto’s en dia’s heeft hij gemaakt bij de vele verschillende activiteiten van de fanfare.
Na zijn afscheid als muzikant en bestuurslid zette Boy zich met andere leden in om spullen te sorteren voor de rommelmarkt.

Vanaf 1994 is Boy lid van verdienste.

Bestuur, leden en dirigenten wensen Riek en de kinderen heel veel sterkte.