Guus Dohmen 10 jaar dirigent

Maandag 11 januari is Guus Dohmen voor aanvang van de repetitie door voorzitter Piet Fleuren in het zonnetje gezet.

Tien jaar geleden is Guus als dirigent gestart voor ons fanfareorkest. Onder zijn leiding heeft de fanfare mooie resultaten geboekt op de bondconcoursen in 2009 en 2014. Daarnaast hebben we diverse prachtige concerten gegeven. Met Gé Reinders hebben we zelfs meerdere concerten gegeven, o.a.  bij de opening van theater DOK6, ten behoeve van de ledenvergadering van de Rabobank en onlangs het concert “70 jaar vrijheid Peel en Maas”.

Daarnaast concerten zoals “Vrienden van Peel en Maas Live” in Palladio en diverse themaconcerten in DOK6. Ook de concertreis in 2011 naar Helden (in het Duitse Sauerland) staat ons nog vers in het geheugen.

Wij hebben al die jaren dankbaar gebruik mogen maken van de vele connecties die Guus heeft in de Hafabra-wereld.

Guus Dohmen