Geslaagd Kaupmanconcert

Maandag 6 juli vond het jaarlijks Kaupmanconcert plaats. De weergoden waren ons goed gezind. Het publiek wist in grote getale de weg naar de Kaupman te vinden en genoot met volle teugen.
De slagwerkgroep olv Leon Nevels beet het spits af met Bayport Sketch en Three Short Images. Vervolgens was het de beurt aan het jeugdorkest Peel en Maas olv Maarten Rijs. Met veel enthousiasme lieten ze het publiek genieten van : Airpower, The Eve Of The War, Highlights from Planes en 336 Squadron Curacao. Na een korte wisseling nam het leerlingenorkest olv Maarten Rijs plaats om de Flintstones, Pippi Langkous en de Golden Age March te laten horen. Daarna was het de beurt aan de jongste muzikanten. Onder leiding van Hanne Marie speelden ze op blokfluit en xylofoon een aantal vrolijke deuntjes. Het fanfare orkest olv Guus Dohmen was als laatste aan de beurt.  Met ‘A Bridge too far’, ‘Rule Britannia’ en ‘Van Oranje’ wisten ze het publiek aardig te boeien.

Voordat alle muzikanten samen het concert afsloten met het nummer ‘Happy’, bedankte de voorzitter de dirigenten en sponsoren en verraste hij de solisten van de Finale Jonge Solisten met een kleine attentie.

Kortom, we kunnen terugkijken op een geslaagde, gezellige, muzikale avond in de Kaupman in Helden.