Geslaagd jeugdkamp fanfare

Dit jaar vond het jeugdkamp plaats in Arcen. Het thema was expeditie Robinson. Vrijdag avond werd iedereen in Arcen verwacht. De slaapplekken werden ingericht. Daarna werden we in groepen verdeeld. Team rood, geel en blauw. Iedereen heeft een T-shirt gemaakt met het logo van het kamp. Met het groepje hebben we nog spelletjes gedaan.

Zaterdag morgen eerst gegeten en daarna naar de bossen gegaan om levend stratego te doen. De middag activiteit was een whats app tocht. Het was geen leuk weer maar het was wel gezellig. Tijdens de whats app tocht hebben we 10 euro meegekregen om iets te kopen voor de barbecue. Met het groepje hebben we opdrachten moeten doen voor de jury : bijv een piramide maken, de leiding verwennen, wie trekt de meeste kleren aan, doe raar met je haar, doe de limbo enz. Daarna hebben we een smokkel tocht gedaan in het donker. We kregen allemaal rare spullen mee die we moesten smokkelen: een ballon, een ei, een autoband, een slinger, een negerzoen, smurrie(zonder potje) en een belletje. De douane stond overal en probeerde ons te vinden.

Zondag was helaas de laatste dag van het kamp. Na het eten hebben we nog een paar leuke spellen gedaan. Alles wat we hebben gedaan werd gefilmd en dat werd voor de ouders getoond.

We hebben een super super super super super super super super super super super super LEUK kamp gehad.

Voor deze leuke dagen willen we de leiding bedanken

Wouter, Leanne, Simone, Shirley, Silvana, Ivar, Lieve, Max, Tom

Harstikke bedankt voor het leuke kamp.

Van Elke Dautzenberg.

[slickr-flickr id=’130371397@N06′ type=”slideshow” captions=”off” size=”large” delay=”5″ search=”sets” set=”72157653489542090″]