Geslaagd familieconcert

Zondag 20 december vond in het Kerkeböske in Helden het familieconcert plaats van fanfare St. Cecilia. De slagwerkgroep olv Leon Nevels, onlangs nog de Limburgse titel in de wacht gesleept, beet het spits af met een tweetal concourswerken. Vervolgens ontvingen een flink aantal muzikanten hun welverdiende muziekdiploma.
De Jeugdorkesten Peel en Maas olv Maarten Rijs liet het publiek genieten van een aantal heel diverse nummers. In de pauze gingen de versgebakken wafels erin als koek en werden er volop lootjes verkocht voor de tombola.
Na de pauze gaven de blokfluiters olv Hanne Marie Janse hun allereerste optreden waarbij ze het publiek verraste met een geheel aparte versie van Jingle Bells waarbij gezongen en geblokfluit werd. De fanfare olv Guus Dohmen vervolgde vervolgens het concert met een kerstmedley gevolgd door nog een tweetal nummers. De muzikale middag werd afgesloten met Ode il Joy door de fanfare samen met het Jeugdorkest Peel en Maas. Een kippenvel moment om zoveel muzikanten samen te horen spelen. Nadat de bedankjes waren uitgedeeld vond de trekking van de tombola plaats waarbij diverse mensen in de prijzen vielen.

We kunnen met z’n allen terugkijken op een gezellig geslaagd familieconcert.