Financiële bijdrage via SponsorKliks

Met SponsorKliks kun je vanaf nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Fanfare St. Cecilia Helden, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en Fanfare St. Cecilia Helden ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar de vereniging. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil je Fanfare St. Cecilia Helden ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Fanfare St. Cecilia Helden.
Voor jou een kleine moeite, voor de vereniging zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel… Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Fanfare St. Cecilia Helden.
Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com SponsorKliks een commissie uit en profiteert Fanfare St. Cecilia Helden hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.
Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch Fanfare St. Cecilia Helden weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Fanfare St. Cecilia Helden is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Fanfare St. Cecilia Helden dan niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van Fanfare St. Cecilia Helden

Alvast hartelijk dank voor je aankoop via SponsorKliks.