26 juni 2016, Hele dag

17e Play In : It’s Pop(corn) Time!

Zondag 26 juni is het zover. In het Kerkeböske in Helden vindt de 17e Play In van Peel en Maas plaats met als thema : It’s Pop(corn) Time!  Dit thema heeft een verwijzing naar zowel popmuziek, als naar filmmuziek.  Dit jaar gaan we de uitdaging aan om met de band Ponies Galore uit Maasbree een aantal popnummers ten gehore te brengen gearrangeerd door muzikant/dirigent Hay Poulissen. Het filmthema, gaan we aanpakken met een jonge, nieuwe dirigent: Ralf Schreurs. Ralf heeft er ontzettend veel zin in om met ons aan de slag te gaan. Hij zal zorgen dat er niet zomaar wat filmdeuntjes op de lessenaar komen te liggen, maar echte filmmuziek.

De dag is bedoeld voor alle jeugdige muzikanten vanaf A-niveau (welke minimaal een jaar samen musiceren) tot ongeveer 25 jaar uit Peel en Maas. We willen ze laten delen in het plezier van samen musiceren. Nieuwe mensen leren kennen, iets leren van elkaar en van de dirigenten.

Er is door de werkgroep in overleg met diverse muzikanten en dirigenten een gevarieerd en uitdagend repertoire samengesteld.  Zowel een uitdaging voor de beginnende muzikant als ook aantrekkelijk voor de meer gevorderde jongeren die naast het meer traditionele repertoire ervaring kunnen opdoen.

Natuurlijk hopen wij ook weer vele slagwerkers te mogen verwelkomen op deze Play In. Zij zullen olv een gedreven, enthousiaste dirigent een divers aantal werken instuderen.

De definitieve dagindeling is nog niet helemaal bekend maar we beginnen rond 9.30 uur waarna we afsluiten met een daverend concert rond 17.00 uur voor alle muziekliefhebbers. Na dit concert vindt er een afterparty plaats met wat eten en de band Ponies Galore. Rond 20.00 uur is het programma geheel afgelopen.

Deze dag wordt geheel verzorgd met hapjes en drankjes en er zijn verder geen kosten aan verbonden. Laat deze kans niet voorbij gaan en stuur voor 1 april een mail naar playinpeelenmaas@gmail.com. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een mail met een inloglink.

Graag tot ziens op zondag 26 juni in het Kerkeböske in Helden. Volg ons ook op facebook : www.facebook.com/playinpeelenmaas

Kaart wordt geladen...

Dörpscentrum Kerkeböske