Datum/Tijd

7 februari 2019 - 9 februari 2019, 00:00

Informatie

De Dörper Blaozers zullen traditiegetrouw de zittingen opluisteren. Naast de reguliere zittingen op donderdag 7 en vrijdag 8 februari (Aanvang 19.49 uur) vindt er dit jaar een senioren zitting (Aanvang 13.49) plaats op zaterdagmiddag 9 februari.

Senioren zitting 2019
Naast de reguliere zittingen op 7 en 8 februari organiseert CV de Dörper Kuus in samenwerking met MFC Kerkeböske een seniorenzitting voor de 65+ inwoners van Helje-Dörp en omstreken op zaterdag 9 februari.

Het programma brengt ons de volgende Dörper artiesten: De Dansmarietjes, “Merge Wèr” winnaar liedjesmiddag met “Dao isse toch de optoch”, “Fris e-wig” winnaar presentatieprijs met “Maak Kabaal”, Showdansgroep “SC Pareja”, “Ich zoe ’t neet weite!” en “De Kompenej”. Naast onze eigen Dörpse artiesten komt buuttereedner Ger Frenken en zullen De Breurkes uit Panningen de middag afsluiten. Muziekale omlijsting zal verzorgd worden door onze eigen “Dörper Blaozers”.

De middag begint om 11 minuten voor 2. Kaarten zijn vanaf zondag 20 januari te verkrijgen bij MFC Kerkeböske. De entree is 10 euro en daar zitten 2 kopjes koffie of thee en een stukje vlaai bij inbegrepen.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar tijdens de voorverkoop van de reguliere zittingen op zaterdag 26 januari a.s. bij café De Zoes in Helden aan de Molenstraat.

Kaart wordt geladen...

Locatie

Dörpscentrum Kerkeböske
Aan de Koeberg 3
Helden