22 maart 2015, 13:00 - 17:00

Informatie

Zondag 22 maart zijn alle muziekliefhebbers van harte welkom in het Kerkeböske in Helden. Van 13.00 uur tot 17.00 uur vindt een grote gezamenlijke repetitie plaats waarbij 250 jeugdige muzikanten onder de vleugels van Maarten Rijs zich voorbereiden op het evenement Young Musicians Spread Their Wings. Bij dit evenement zullen de musici, samen met de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht, een concert geven op vliegbasis Eindhoven.

Het Jeugdorkest Peel en Maas, olv Maarten Rijs, neemt dit jaar voor de eerste keer deel aan YMSTW. Samen met muzikanten van muziekverenigingen uit de regio alsmede Eindhoven en Veldhoven hebben ze al 2 gezamenlijke repetities achter de rug.

Wil je weten hoe het klinkt, hoe het uitziet en hoe cool het is als 250 enthousiaste muzikanten olv 1 dirigent samen de puntjes op de i zetten voor YMSTW? Loop dan binnen bij het Kerkeböske in Helden. Onder het genot van een kop koffie en versgebakken wafel is het heerlijk genieten van zoveel muzikaal talent in de regio.

Kaart wordt geladen...

Dörpscentrum Kerkeböske