Erwtensoepactie groot succes

De eerste erwtensoepactie van de vereniging was een groot succes. Van het ontstaan van het idee tot het leveren van maar liefst 300 soeppakketten zat ruim een maand.

Een enthousiast clubje heeft het enthousiasme over kunnen brengen op vele muzikanten en vrijwilligers om de actie tot een succes te maken.
Van het werven van sponsoren, het ontwerpen van de flyer, het onder de aandacht brengen van de actie, het opnemen van bestellingen, het plannen, het snijden van de groente en de worst, het bereiden van de soep, het bakken van de wafels, het verpakken tot het rond brengen van de pakketjes. Iedereen hartelijk bedankt voor de hulp.

Maar natuurlijk ook een dankjewel aan alle mensen die onze soeppakketten hebben besteld.
We hopen dat jullie ervan genoten hebben.