Damescomité in het zonnetje gezet

Vrijdag 8 november, tijdens de traditionele mosselavond, werden de dames van het damescomité in het zonnetje gezet. Maar liefst 30 jaar hebben ze met veel enthousiasme en toewijding vele activiteiten georganiseerd om zo de vereniging te steunen. Nu, na 30 jaar, nemen de dames, allen op leeftijd dan ook afscheid.

Vele mensen genoten deze vrijdagavond in het Kerkeböske dan ook van de allerlaatste mosselavond georganiseerd door het damescomité. Jeugdige muzikanten bedienden de gasten van heerlijke vissoep en mosselpannetjes. Diverse andere leden zorgden voor hand en spandiensten om ook deze avond weer tot een mooie avond te maken.

De dames werden bedankt door het bestuur van de fanfare met een mooie bos bloemen en een dinerbon. Ook ontvingen ze van Kerkeböske een high tea arrangement voor de prettige samenwerking in al die jaren.