Cecilia Zomerfeest wederom een groot succes!

Op zondag 21 juni was het weer zover, het jaarlijkse Cecilia Zomerfeest vond plaats in ’t Kerkeböske. Fanfareleden, hun partners en kinderen werden feestelijk ontvangen met een heerlijke dörpsblauwe welkomstcocktail van prosecco en blue curacao. Voor de onthouders en de kids was er uiteraard een alcoholvrij alternatief. Toen iedereen binnen was gedruppeld werden door voorzitter Piet Fleuren de jubilarissen gehuldigd. Tijdens de jaarlijks terugkerende plechtigheid werden Wouter Hermans, Maddy de Bruin, Martin Cox, Frans Manders en Joost Peeters in het zonnetje gezet.
Nadat alle handen geschud waren was het tijd voor een spannend spellencircuit. Behendigheid en sportiviteit waren hiervoor vereist, maar dat was voor de in groepen verdeelde deelnemers geen enkel probleem. Ballen vlogen door opgehangen hoepels, stuiterden in een mand en hoepels werden met speels gemak om een paal gemikt. Het was een prachtig gezicht hoe jong en oud zich inspande om zich te plaatsen voor een zinderende finale. De twee beste groepen streden in een touwtrekgevecht om de eerste plek. Nog vol adrenaline begaf iedereen zich weer naar de feestzaal. Daar zat een cartoonist die de liefhebbers met zijn stift op een hilarische wijze vastlegde. De kinderen leefden zich ondertussen uit op het springkussen of sloegen hun slag bij het nägelen. Het zonnetje kwam gelukkig tevoorschijn en een deel van het feestgedruis begaf zich naar buiten. Daar werden ze verwelkomd door de heerlijke geuren van de Fiesta Grill. Broodjes met kip, kebab, beenham en hamburger werden met smaak verorberd. Na het eten werd er nog een lekker drankje genuttigd en gezellig gekletst en het feest liep langzaam ten einde. Het was weer een heerlijk Cecilia Zomerfeest met een gevarieerd programma en een gezellige menigte van muzikanten en hun gezinnen. Tot volgend jaar!

[slickr-flickr id=’130371397@N06′ type=”slideshow” captions=”off” size=”large” delay=”5″ search=”sets” set=”72157654967718351″]