Cecilia Zomerfeest, vertier voor jong en oud

Op zondag 19 juni vond het jaarlijkse Cecilia Zomerfeest plaats in Kerkeböske. Na een feestelijk welkomstdrankje met prosecco voor de gasten werden er maar liefst elf jubilarissen gehuldigd.

Het volgende onderdeel was een mooie teambuildingsactiviteit. Net als vorig jaar werden de feestgangers in groepen verdeeld en werden er spellen gespeeld. De deelnemers wisten estafettes af te leggen en met een tafeltennisbatje ballen in een emmer of omgekeerde pylon te mikken. Het inmiddels traditionele touwtrekken tussen de nummers 1 en 2 besliste de wedstrijd.

Iedereen had zich uitgeleefd en had er honger van gekregen. Gelukkig waren er heerlijke salades en vlees van de barbecue die door toegewijde koks werd bereid.

Na het eten was het tijd voor de spetterende afsluiting van het feest. Toeter Thijs, met een vier meter lange alpenhoorn, en zijn zingende compagnon wisten de handen op elkaar te krijgen. Ook de gesmeerde kelen van de toeschouwers waren te horen. Een heuse polonaise ging tijdens de schlagermuziek onder de alpenhoorn door. De zaal veranderde in een grote uitgelaten feestende menigte.

Het Cecilia Zomerfeest was wederom een groot succes. De jeugd kon zich uitleven op het springkussen en de volwassenen mijmerden over vervlogen tijden bij de diapresentatie van oude foto’s. De organisatie kan tevreden terugkijken op een mooie middag en avond voor jong en oud.

[slickr-flickr id=’130371397@N06′ type=”slideshow” captions=”off” size=”large” delay=”5″ search=”sets” set=”72157670390671756″]