16e Play-In Peel & Maas zeer geslaagd

Op zondag 7 juni vond de 16e editie van de Play-In Peel en Maas plaats.

De Play-In kreeg dit jaar de naam : Life United Art mee, genoemd naar de naam van het orkest Lunar Orchestra. ‘Life’, wat is er mooier dan zelf muziek maken, ‘United’, het is geweldig om het samen te doen en ‘Art’, het is een hele kunst om alles mooi samen te laten klinken.

Bijna 70 jeugdige muzikanten uit Peel en Maas kwamen samen in het Kerkeböske in Helden om er een gezellige, leerzame, muzikale dag van te maken. Tussen de muziekactiviteiten door was er ruimte voor sport en ontspanning of een graffiti workshop.

Onder een stralend zonnetje vond bij het Kerkeböske buiten het afsluitende concert plaats. Het publiek genoot van de optredens van de jeugd. Samen met DJ Academy Venlo  werd  nog ‘Hey Brother’ van Avicii ten gehore gebracht en als afsluiting ‘Radar Love’. Een knappe prestatie om in enkele uren toch een concert neer te zetten met 70 jeugdige muzikanten met zeer uiteenlopende niveaus.

Na het optreden had de organisatie voor de muzikanten nog een BBQ en afterparty in petto. Dit werd door de jeugd met beide handen aangegrepen en als zeer positief ervaren.

Kortom, een geslaagde dag welke tot stand is gekomen door de inzet van de vele vrijwilligers en de sponsoren die een bijdrage hebben geleverd aan deze dag. Graag willen wij hiervoor iedereen van harte bedanken. We willen hierbij in het bijzonder de gemeente Peel en Maas en de Limburgse Bond Van Muziekgezelschappen noemen voor de financiële bijdrage.

Voor verdere informatie kunt u ons volgen op facebook: Play-In

Play-In 2015  (199)[2]