Solistenconcours LBT

Op zondag 28 januari was in Beringe het solistenconcours voor slagwerksolisten en -ensembles van het district Weert-Venlo-Venray. Dit is een voorronde voor het Limburgs Kampioenschap van de Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT). Onze vereniging was gevraagd om dit evenement organisatorisch te ondersteunen en mede door de inzet van vele mensen van onze vereniging is dat prima verlopen. Van 9 uur ’s morgens tot 6 uur ’s avonds hebben er 120 optredens plaats gevonden en werden er vele prijzen uitgereikt in de diverse categorieën. Van onze slagwerkgroep nam Ferdy Mommers deel in de derde divisie op pauken. Hij behaalde 87 punten en dat bleek het hoogste aantal in zijn categorie te zijn, waarmee hij de beker voor de eerste plaats gewonnen heeft. Tevens behaalde hij hiermee een uitnodiging voor deelname aan de Limburgse Kampioenschappen op 18 maart a.s. in Schimmert. Ferdy, alvast veel succes!

?