Repetities in volle gang voor theaterconcert

Zondag 18 maart vindt in Dok6 het theaterconcert Animation Celebration plaats. Fanfare St. Cecilia Helden olv Guus Dohmen is al volop aan het repeteren voor dit unieke concert.

Heeft u vroeger ook zo genoten van tekenfilms?

Fanfare St. Cecilia brengt deze zoete herinnering maar ook hedendaagse animatie op de planken. Want wat is er mooier dan prachtige live filmmuziek met beelden van toen en nu. Van bibberen bij Frozen tot het snikhete Afrika van The Lion King, en van ‘Diep in de zee’ tot de ‘Colours of the Wind’ van Pocahontas op het Amerikaanse vaste land.

Verder zal ook een aantal zeer bekende klassieke werken voorzien worden van tekenfilmbeelden. Een feest der herkenning voor u en uw (klein-) kinderen. Maar dat is nog niet alles.
Aniek Mommers en Bastiaan Sparnaay, studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten uit Tilburg, zullen een paar nummers van wonderschone zang voorzien. Het wordt een unieke ervaring voor oren en ogen, een ode aan de schoonheid van tekenfilmmuziek.

Mis dit concert niet en bestel tijdig u kaartjes bij Dok6
De entree bedraagt € 10,- en voor kinderen tot en met 12 jaar € 5,-.