Leon Nevels

Leon is geboren op 26 juni 1966 te Thorn. Op 6 jarige leeftijd werd hij lid van de drumband van Harmonie ST. Michaël te Thorn. De eerste 2 jaar heeft hij les gekregen van J. Corstjens en hierna heeft hij zijn concert slagwerk diploma’s behaald onder leiding van J. Zinzen, bij stichting Kreato te Thorn.

Op 16 jarige leeftijd behaalde hij zijn instructeurs diploma van de bond van orkestdirigenten, wederom bij stichting Kreato te Thorn. (docent A .Thissen)
Achtereen volgens is hij instructeur geweest bij; Schutterij St. Ansfried te Thorn, Drumband van de Fanfare te Ophoven,Schutterij St. Petrus te Roggel.
Al die jaren is hij spelend lid van de Drumband als ook van Harmonie-orkest St. Michaël te Thorn. Hij heeft meerdere jaren in verschillende top 40-bands gespeeld.

Leon is getrouwd en vader van twee zonen, die momenteel ook lid zijn van Harmonie orkest St. Michaël te Thorn.