Jubilarissen in het zonnetje gezet

Fanfare St. Cecilia uit Helden telt dit jaar tien jubilarissen. Zeven van hen zijn afgelopen zondag tijdens het jaarlijkse Cecilia Zomerfeest bij MFC Kerkeböske gehuldigd.
Henk van Soest (tuba) kreeg voor zijn 65-jarig lidmaatschap als blijk van waardering een oorkonde van de vereniging, vergezeld van een bronzen beeldje van een tubaspeler. Tevens ontving hij een oorkonde van de bond. Jan van Soest werd gehuldigd vanwege zijn 50-jarig lidmaatschap. Hij kreeg een oorkonde van de vereniging overhandigd, vergezeld van een bos bloemen. Trompettist Paul Aerts werd vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap in het zonnetje gezet met een oorkonde en een beeldje van een trompettist. Tevens ontving hij van de bond het zilveren speldje en een oorkonde.

De jubilarissen met een tienjarige staat van dienst waren de trombonist Ivar Kassteen, de bugelspeler Glenn Reijnen, slagwerker Tom Dautzenberg en tubaspeelster Mariëlla Mommers. Zij kregen een oorkonde van de vereniging, vergezeld met een cadeaubon.

Op de 1e rij (vlnr) Tom Dautzenberg, Glenn Reijnen, Paul Aerts
2e rij (vlnr) Jan van Soest, Ivar Kassteen, Mariëlla Mommers, Henk van Soest

Op de foto ontbreken Louis Lijssen (65 jaar lid, tuba), Jan Peters (50 jaar lid) en Maarten van Lent (10 jaar lid, trombone).