Jeugdorkest Peel en Maas maakt zich op voor het Eurofestival.

Vrijdag 13 april nog een generale repetitie om de puntjes op de i te zetten en dan presenteren we ons in de nieuwe polo’s in cultureel centrum Don Bosco in Heel op zaterdag 14 april om 14.55 uur op het podium voor een geweldig concert.
Het Eurofestival in Heel biedt jeugdorkesten op 14 en 15 april 2018 voor de 21e keer een podium om samen muziek te maken. Dit jaar met het thema ‘Viva España’.
Muziek en kwaliteit staan centraal. Tijdens het 25 minuten durend concertoptreden krijgen jeugdorkesten de kans om te laten horen wat ze in hun mars hebben.
Dit jaar betreden 24 jeugdorkesten uit binnen en buitenland het podium. Zij zullen worden beoordeeld door een deskundige jury en ontvangen na afloop een juryverslag.

Leuk als jullie komen luisteren naar het jeugdorkest Peel en Maas olv Maarten Rijs.

Het programma wat ze ten gehore zullen brengen :
Inspeelwerk : Anthem
Concourswerken : Rivierencyclus en Ross Roy
Pauze : Suite Espanola

Tot zaterdag 14.55 uur in Don Bosco in Heel.

Voor meer informatie zie : Eurofestival