Jeugd(ige) leden Fanfare St. Cecilia op concerttour naar China.

Op 26 december zullen 7 leden van fanfare St. Cecilia Helden samen met nog ruim 50 muzikanten uit Limburg en Brabant in alle vroegte in de bus stappen richting Brussel waar ze het vliegtuig zullen nemen naar China. Deze muzikanten maken namelijk deel uit van het orkest “Euregion Brass, Wind & Percussion” wat rondom de jaarwisseling een concertreis gaat maken naar China waar ze, onder leiding van de befaamde dirigent Frenk Rouschop, een aantal concerten gaan geven in diverse grote concertzalen in de regio Shanghai. Euregion Brass, Wind & Percussion biedt als Euregionaal fanfare-orkest op projectbasis een baanbrekend podium voor professionele musici, jeugdig talent en topamateurs. De focus ligt hierbij op culturele uitwisselingen. Het niveau van het orkest ligt behoorlijk hoog maar met een voorbereiding van slechts 5 repetities voor deze tour is dit ook noodzakelijk. Naast de traditionele fanfarebezetting reist een combo en een zangeres mee zodat een erg gevarieerd programma gebracht kan worden.

Iedereen die benieuwd is naar dit programma is meer dan welkom tijdens het “Uitzwaaiconcert” op zaterdag 23 december om 20:00 uur in zaal “Don Bosco” in Heel. Kaartjes voor dit concert kunnen tot 22/12 gereserveerd worden voor € 10,00 per stuk via euregionbrass@gmail.com. Aan de kassa op de concertavond kosten de kaartjes € 12,50

Meer info vindt u op www.eubrasswp.nl of de Facebookpagina’s van Euregion Brass, Wind & Percussion of Fanfare St. Cecilia Helden.

?